Dēļi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

  • 1 Kokapstrāde
2

GM Ozols, SIA, neapzāģētu dēļu ražošana

Rāmuļu 8, Rīga, LV-1005
Zāģmateriālu tirdzniecība::

Neapzāģēti dēļi

✓ Osis ✓ Ozols ✓ Priede ✓ Melnalksnis ✓ Bērzs ✓ Liepa ✓ Goba ✓ Dižskabārdis Ozola līmētās plātnes:: ✓ Biezums: 20 mm ✓ Platums: 900 mm ✓ Garums: 2.5 metri
3

Master klass, SIA

Garkalne, Lielā zaļā 8, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Piedāvātie pakalpojumi saistībā ar kokmateriālu apstrādi: ✓ Zāģēšana ✓ Žāvēšana ✓ Ēvelēšana ✓ Impregnēšana ✓ Garināšana ✓ Šķirošana Produkti: ✓ Svaigi zāģēti kokmateriāli (dēļi, brusas, latas) ✓ Žāvētie – kalibrētie zāģmateriāli ✓ Žāvētie – ēvelētie zāģmateriāli ✓ Apdares dēļi (vagonka un blockhouse) ✓ Grīdas dēļi ✓ Žoga dēļi ✓ Terases dēļi
  • 3 Kokapstrāde
4

PalWood, SIA, palešu rāmju ražošana, izgatavošana

Palešu rāmju ražošana,palešu apmales, koka paletes
Krogsils, Vīteņu 1, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Mēs ražojam koka palešu bortus.:

Palešu apmales ir noņemamas lokanas kastes paletēm, kas ir perfekti pielāgoti preču transportēšanai, pārdošanai un glabāšanai, ieskaitot daudzstāvu preču glabāšanu. Palešu borti tiek izmantoti dažādās ražošanas nozarēs. Kompaktums, noturība un ērtums – kvalitāte, kas raksturo šāda veida industriālo iepakojumu. Perfekts risinājums jūsu ražošanai, noliktavām vai veikalam.   

  • 4 Kokapstrāde
5

MD wood, SIA

Suntaži , Suntažu pagasts, Ogres nov. LV-5060

SIA "MD wood" ražotās pirtis tiek veidotas ar īpašu pieeju katrai detaļai, augstas kvalitātes materiāls, kas tiek apstrādāts ar ilgmūžīgiem apdares līdzekļiem no ārpuses, ar saunas eļļu no iekšpuses, jumta segums ar apakšklājumu, pakešu logi, protams, atverami. Drošs elektrības slēgums, jautāsiet: “Kur vadi?” Vadi ir, tik dizainā tie neiederas, tie tiek nomaskēti sienās vai zem dēļu apdares. Mūsdienīgi apgaismes elementi, kā piemēram: LED apgaismojums zem lāvām vai visā garumā pie griestiem atpūtas telpā, JĀ, tas arī ir iespējams un realizēts mūsu produktos.

  • 5 Kokapstrāde
6

Koka elementi, SIA, Gateris

Koka celtniecības materiāli💯kvalitāte
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Produkti: ✓ Apdares dēļi ✓ Vagondēļi ✓ Spundētie dēļi ✓ Iekšējās un āŗējās apdares dēļi ✓ Blockhouse dēļi Zāģētava:

Zāģētava " Koka Elementi" iepērk zāģbaļķus un apaļkokus. Piedāvā Zāģēšanas, ēvelēšanas un impregnēšanas pakalpojumus.

  • 6 Kokapstrāde
7

Interpalet, SIA, koka palešu tirdzniecība

Kleistu 18a, Rīga LV-1067
SIA “Interpalet” pakalpojumi:: ✓ Koka palešu pārdošana un ražošana ✓ Kokmateriālu tirdzniecība ✓ Piegādes pakalpojumi

Sadarbība ar Eiropu, Krieviju un Baltkrieviju. Pakalpojuma sniegšana Rīgā un visā Latvijas teritorijā.

Par SIA “Interpalet”:

Mūsu uzņēmumam ir 15 gadu pieredze koka palešu un koka materiālu ražošanā un pārdošanā gan Baltijas valstu tirgū, gan arī Eiropā. Koka paletes pieejamas visa veida izmēros – nestandarta paletes, eiropaletes, dažādu izmēru paletes. Tirgojam dažādu veidu zāģmateriālus: ēvelētus apdares dēļus, celtniecības kokmateriālus, brusas, collīgos dēļus, kokmateriālus, vagondēļus, grīdas dēļus. Piedāvājam impregnēšanas un fumigācijas pakalpojumus.

  • 7 Kokapstrāde
8

Abio, SIA - Veikals / Noliktava – Valmiera

"Ķeizari" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Produkti: ✓ Grīdas dēļi ✓ Ārējās apdares dēļi ✓ Iekšējās apdares dēļi ✓ Zāģmateriāli ✓ Terases dēļi ✓ Četrpusīgi ēvelētie materiāli ✓ Bezzaru priedes apdares līstes ✓ Krāsoti materiāli ✓ Kokskaidu briketes ✓ Kokskaidu granulas
  • 8 Kokapstrāde

Priežavoti, SIA

Zinātnes 19, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Par mums: SIA „Priežavoti” dibināts 1999.gada 13.oktobrī. SIA „Priežavoti” darbojas nozarēs - zāģmateriālu ražošana un privātmāju celtniecība savos Jauno projektu ciematos. SIA “Priežavoti” no 1999.gada ražo vietējam tirgum un eksportē plašu skujkoku sortimentu zāģmateriālus - zaļus, žāvētus un ēvelētus, kā arī taras dēļus, šķeldu un skaidas. SIA „Priežavoti” 2003.gadā sāk attīstību celtniecības nozarē un attīsta Jaunu privātmāju ciemata projektu Mārupē. No 2006.gada sāk attīstīt Jauno projektu privātmāju ciematu “Priežavoti” pie Salaspils ar 270 apbūves gabaliem klusā, saules gaismas pielietā meža ielokā Bajāros, Salaspils pagastā.

Latvia Timber International, SIA

Meža 2, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi: ✓ Krāsošana ✓ Ēvelēšana ✓ Žāvēšana ✓ Impregnēšana Apraksts:

"LATVIA TIMBER INTERNATIONAL" ražo visa veida kokmateriālus no priedes, egles un lapegles, kuru pielietojums ir sākot no iepakojuma materiāla līdz pat smalkām būvdetaļām celtniecībai. Rūpējamies, lai Jūsu gaisa pilīm nepietrūktu kokmateriālu. Zāģmateriālu pārstrāde, ēvelētu un profilētu kokmateriālu piegāde Eiropas tirgiem.

Kronus, SIA

Ulbroka, Dauguļu 19, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Palešu apmales ✓ Paletes ✓ Koka paletes ✓ Koka iepakojumus ✓ Paliktņu ražošanu ✓ Apmaļu ražošanu Mūsu klienti:

Klienta intereses ir pirmajā vietā. Mēs uzturam pastāvīgu kontaktu ar patērētājiem un piegādātājiem ar mērķi izprast un nodrošināt viņu vajadzības, vēlmes un sagaidāmo rezultātu. Mēs cenšamies patīkami pārsteigt klientus ar izstrādājumiem un apkalpošanas kvalitāti un ļaut viņam sajust, cik ļoti mums viņš ir svarīgs.

Miks D, SIA

"Rijsētas" , Alojas pagasts, Limbažu nov., LV-4064
Par uzņēmumu:

SIA "Miks D" nodarbojas ar kokmateriālu tirdzniecību, iepērk apaļkokus, zāģbaļķus. 

Kida, SIA

"Mūri" , Stalbes pagasts, Cēsu nov., LV-4151
Pakalpojumi:: ✓ Kokmateriālu tirdzniecība ✓ Dēļi ✓ Latas ✓ Līstes ✓ Koka paletes ✓ Grants tirdzniecība ✓ Smiltis ✓ Melnzeme ✓ Ekskavatora pakalpojumi Par mums:

SIA "KIDA" uzņēmuma nodarbošanās - kokapstrāde, zāģmateriāli, grants, smilts, melnzeme un to tirdzniecība Valmierā, Limbažos, Cēsīs, Umurgā, Stalbē, Straupē.

Okrašinskis un Beķeris, SIA, Kokapstrādes cehs, zāģmateriāli Cēsīs

Palmu 5a, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Kokmateriālu tirdzniecība ✓ Zāģmateriāli ✓ Apdares dēļi ✓ Kokmateriālu apstrāde ✓ Grīdas dēļi Kokmateriālu tirdzniecība un apstrāde:

Zāģmateriāli. Apdares dēļi (vagonka). Kokmateriāli. Kokmateriālu tirdzniecība. Dēļi. Cēsis. Priekuļi. Rauna. Pārgauja. Straupe. Plācis. Valmiera. Grīdas dēļi, brusas, reikas, latas, spundēti dēļi, dēļi, pusspundes dēļi, zāģmateriālu iepirkšana Vidzeme.

Vidrižu Atvari, SIA

"Atvari" , Vidrižu pagasts, Limbažu nov. LV-4013
Apraksts: Ražojam parketu no Latvijā auguša ozola un oša koksnes, kas ir izturīgāka, jo ziemeļos audzis koks ir par vidēji 30% cietāks nekā dienvidos augušais. Veicam ražošanas pilnu ciklu, sākot ar izejvielu sagādi līdz pat parketa realizācijai un, ja nepieciešams, veicam parketa ieklāšanas darbus. Tā uzņemamies pilnu atbildību par nemainīgu parketa kvalitāti, jo izgatavošanas procesā izmantojam jaunas un modernas iekārtas, zināšanas, kompetenci un pieredzi. Parketa remonts.

VT Timber, SIA

Čuibes 6, Rīga LV-1063
Produkti:: ✓ Apdares dēļi ✓ Zāģmateriāli ✓ Terases dēļi ✓ Žoga dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Pirts dēļi ✓ Konstrukciju materiāls C24 ✓ Līmētās būvkonstrukcijas Pakalpojumi:: ✓ Transportēšana ✓ Ēvelēšana ✓ Projektu tāmēšana ✓ Žāvēšana ✓ Impregnēšana ✓ Terases uzstādīšana objektā

WOOD Board&Color, kokmateriāli, gatavi lietošanai, no idejas līdz realizācijai.

Brīvības gatve 202, Rīga LV-1039
Piedāvājumā:: ✓ Dēļi ✓ Dedzināti ✓ Ūdensizturīgi ✓ Birstēti ✓ Krāsoti ✓ Tonēti Par mums::

Visu veidu kokmateriālu sagatavošana montāžai objektā. Dēļu četrpusēja apdare (krāsojot, lazējot, eļļojot, vaskojot, dedzinot). Sienas un fasādes paneļu izgatavošana no projekta līdz montāžai objektā. Ēku fasāžu tonālie un teksturālie risinājumi. Koka būvkonstrukciju materiālu un stiprinājumu tirdzniecība, to risinājumi.

DIGNE, SIA

"Kramiņi" , Valles pagasts, Bauskas nov. LV-5106
Kokmateriālu ražošana: ✓ Brusas; ✓ Jumta spāres; ✓ Latas; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Apdares dēļi; ✓ Koka sētas dēļi; ✓ Pirts apdares dēļi no liepas, apses, baltalkšņa; ✓ Lāvas dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Koka būvkonstrukcijas.

4 Plus, SIA

Abula 6b, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Sienu un griestu koka apdares materiāli:

Augstas kvalitātes apses furnitūra ir ideāli piemērota gan tradicionālās, gan modernās dzīvojamās telpas mūsdienīgam interjeram un eksterjeram.

Ziemeļu izskata apses koksne ir viendabīga, viegli un smalki krāsota un maigas tekstūras. Termiski apstrādāta apses koksnei ir silts brūngans tonis, savukārt tonēta koksne izstaro dabisku askēzi un eleganci.

 

AS „INGRID D”

Turpinām strādāt klātienē!
"Ielejas" , Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3280
Piedāvājumā dažāda veida labas kvalitātes kokmateriāli:: ✓ galdniecības izstrādājumi ✓ koka kāti instrumentiem ✓ karogu kāti ✓ koka kāti birstēm ✓ birstes ar kātu ✓ grābeklis ar kātu ✓ lāpstas ar kātu ✓ teātra latas ✓ apdares dēļi ✓ terases dēļi ✓ kurināmā malka (malkas klucīši)