Dēļi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Dadsons, SIA

Atpūtas 4, Rīga LV-1002
Sastatņu dēļi . Exports, eksports. Latvija, Latvia, Baltija, in Latvia, Letonia.

Neroli Met, SIA

"Stūrmaņi" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Nestandarta iekārtas pārtikas ražošanai, Konveijera sistēmas, Transportieri, Konveijeru līnijas, Svēršanas sistēma, Iepakošanas līnijas, Rūpniecisko iekārtu automatizācija. Ražošanas iekārtas, iekārtas pārtikas rūpniecībai, konveijeri, svari, automatizētās līnijas, automatizācija, automatizācijas iekārtas, automātiskā

Meža Dimzas, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

KOKMATERIĀLI un APDARES DĒĻI visām vajadzībām🏰
Celtnieku 11, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tirdzniecībā dažāda veida kokmateriāli:: ✓ zāģmateriāli ✓ dēļi (ēvelēti, impregnēti, sazāģēti) ✓ terases dēļi ✓ apdares dēļi ✓ brusas līdz pat 9 metri garumā ✓ vagondēļi Mežu, cirsmu pirkšana: ✓ Īpašumu novērtēšana un dokumentu sagatavošana ✓ Jaunaudžu kopšana ✓ Koksnes iepirkšana ✓ Sagatavojam materiālus šķeldošanai ✓ Stigošanas, dastošanas, taksācijas pakalpojumi ✓ Īpašumu sagatavošana ciršanai

Malka24.lv, SIA

"Kārļi" , Ērģemes pagasts, Valkas nov. LV-4711
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar kamīnmalkas ražošanu, fasēšanu, realizāciju. Mūsu produkcija silda mājokļus Norvēģijā, Zviedrijā, Vācijā, Nīderlandē, Apvienotajā Karalistē, kā arī Latvijā, jo sadarbojamies ar pašmāju lielveikalu ķēdēm. Malkas piegāde Rīgas pilsētas robežās - bez maksas, kā arī Valmieras un Valkas pilsētas robežās.

MV Tara, SIA, Kokapstrāde

Meža 4, Jaunjelgava, Aizkraukles nov. LV-5134
Par uzņēmumu:

"MV Tara" SIA darbojas kopš 2006. gada. Uzņēmums nodarbina vairāk kā 50 darbinieku. MV Tara darbības jomas ir apaļkoka pirmapstrāde, paletes/palikņi, lapu koku taras sagataves (dēļi, brusas), bezzaru alkšņa un apses sagataves saunām, oša kamīnmalka. Pēc vienošanās izgatavojam neapstrādātas sagataves galdniecībām no alkšņa, apses, oša, ozola un priedes.

Ozoko, SIA

Ozolnieki, Eglaines 13d, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Mūsu produktu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Iekšējās un ārējās apdares dēļi ✓ Ēvelēti kokmateriāli ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Līstes ✓ Pirts dēļi  ✓ Termokoksne  ✓ Līmētas plātnes  ✓ Žoga dēļi  un mieti  ✓ Brusas Skrūves un stiprinājumi ✓ Darba instrumenti ✓ Kurināmā koksne (granulas, briketes) ✓ Smalki zāģēti, birstēti materiāli ✓ C24 būvkonstrukciju kokmateriāli ✓ Koka dēļi jumtu segumiem ✓ Koka dēļi grīdas segumiem ✓ Grīdlīstes ✓ Durvju un logu aplodas ✓ Kalibrēts kokmateriāls ✓ Četrpusīgi ēvelēti kokmateriāli ✓ Termokoksne ✓ Termo apdares dēļi ✓ Apses, melnalkšņa, liepas pirts dēļi ✓ Termo terases dēļi ✓ Masīvkoka grīdas dēļi ✓ Saunas apdares dēļi ✓ Saunas lāvas dēļi ✓ Saunas līstes ✓ Impregnēti žoga dēļi ✓ Virpoti mieti ✓ Dārza materiāli ✓ Līmētas koka plātnes ✓ Mēbeļu koka plātnes ✓ Skrūves un stiprinājumi ✓ Darba instrumenti ✓ Kurināmā koksne ✓ Koksnes briketes ✓ Granulas ✓ Nerūsējošā tērauda koka skrūves ārdarbiem ✓ Stiprinājumi un savienojumi ✓ Stūra leņķi ✓ HOLZ krāsošanas iekārtas ✓ Neredzamo stiprinājumu sistēma terasēm CAMO ✓ SENCO darba instrumenti

Pro Wood, SIA

Krustpils 145, Rīga LV-1057
Kompānijas produkti::

Zāģmateriāli: Koka brusas Сeltniecības dēļi C24 celtniecības dēļi Ēvēleti dēļi Neapzāģēti dēļi Koka mieti

Apdares dēļi: Apdares dēļi iekšejai apdarei Apdares dēļi arējai apdarei Terases dēļi Grīdas dēļi Žogu dēļi Pirts dēļi

Celtniecības materiāli: OSB plāksnes Minerālvate Hidroizolācijas plēve

Apkure: Kokskaidu briķetes RUF Kokskaidu granulas 6mm un 8mm Kurināmā šķelda un kokskaidas

Skabarga, zāģmateriāli Jēkabpils, koka dārza mēbeles, kokmateriāli Jēkabpils, koka šūpoles Jēkabpils, gateris Jēkabpilī

Turpinām strādāt klātienē!
Spuņģēni , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov., LV-5202
Kokapstrāde, kokmateriāli, zāģmateriāli, galdniecības pakalpojumi, galdniecība, mežizstrāde, dēļi , brusas

EK Wood, SIA

Lapu 10, Jelgava LV-3001
Priekšrocības: Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti. Par uzņēmumu:

SIA "EK WOOD" nodarbojas ar dažādu profilu apdares dēļu un koka izstrādājumu ražošanu, piegādi un uzstādīšanu. Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti.

Pauls Wood, SIA

Ragana, Meistaru 3a-3, Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144
Apraksts:

Pārdodam kokmateriālus, ir pieejami regulāri, pieejami dēļi un brusas. Varam izzāģēt jebkuru izmēru pēc jūsu vēlmēm, sazāģēsim jūsu apaļkoku pēc jūsu vēlamajiem izmēriem. Atrodamies Siguldas novadā, Raganā. Varam sarunāt arī mūsu transportu par atsevišķu samaksu.

ZL.LV iesaka

Vilku meži, SIA

"Ķirši" , Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3129
Apraksts:

"Vilku mežu" pamatdarbības veids ir mežizstrāde un mežkopība. Kā papildus nodarbe ir teritoriju sakopšana, koku izzāģēšana, zāles pļaušana un mulčēšana, zaru šķeldošana. Pildot darbus, veidojas materiāli, kas tiek piedāvāti pārdošanā: malka apkurei, šķelda kūpināšanai un mulčēšanai. Vēl attīstās kokapstrāde – darbu procesā iegūtie baļķi tiek pārstrādāti dēļos un brusās

BONO, SIA

Beātes 5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
SIA "BONO" pakalpojumi::

Kokmateriālu vairumtirdzniecība

Kokmateriāli tiek ražoti pēc Eiropas vides un funkcionālajiem standartiem. Ražošanas procesā tiek ievēroti tehniskie standarti. Tiek veikta regulāra kvalitātes uzraudzība pirms piegādes pircējam. Piedāvājumā - zāģmateriāli celtniecībai, ēvelēti materiāli, sertificēti FSC, PEFC konctrukcijas materiāli, terases dēļi. Nodrošinām piegādi Baltijā, Skandināvijā, Eiropā. Garantēta Kvalitāte. Ātra Piegāde. Labākā Cena.

✓ Mellužu iela 13, Kurzemes rajons, Rīga, LV-1067, +371 26479610.

Enerģētiskās koksnes / šķeldas laukums Nodarbojamies ar kurināmās šķeldas ražošanu, realizāciju, loģistiku. Šķeldas piegāžu stabilitātes un kvalitātes garantijas. Uzņēmums BONO ir saņēmis starptautiskus, nevalstisku, neatkarīgu bezpeļņas organizāciju sertifikāciju, kas apliecina, ka uzņēmums izmanto kokmateriālus, kas iegūti no atbildīgi apsaimniekotiem mežiem. Koksnes materiāls ir izsekojams visos tirdzniecības procesos.

✓ Rīga, Tvaika iela 70, LV-1034, ✓ Rīga, Beķergrāvja iela 3, LV-1007, ✓ Jēkabpils, Cukurfabrikas iela 5, LV-5202, ✓ Gulbene, Dzelzceļa iela 2, LV-4401, ✓ Salacgrīva, Rīgas iela 2, LV-4033, +371 26637279.

Apaļkoka laukumi Iepērkam apaļkoku visā Latvijā. Krautuvēs pie ceļa, ostās un koklaukumos. Nodrošinām transportu, augstas cenas, caurspīdību - uzrādot uzmērījuma aktus. Konsultējam, kā veikt mežizstrādi, lai gūtu maksimāli lielāko peļņu. Samaksa pēc uzmērījumu aktu saņemšanas. Lai uzzinātu izdevīgāko cenu, vienotos par darījumu, sazinieties ar tirdzniecības pārstāvjiem.

✓ Rīga, Eksporta iela 15k-1, LV-1045, ✓ Brandeļi, "Astes", Kocēnu novads, LV-4220, ✓ Gulbene, Dzelzceļa iela 2, LV-4401, ✓ Salacgrīva, Rīgas iela 2, LV-4033, ✓ Jēkabpils, Cukurfabrikas iela 2, LV-5202, ✓ Stende, Stacijas iela 19A, Talsu novads, LV-3257.

 

Alegro, SIA

"Ezerlejas" , Usmas pagasts, Ventspils nov. LV-3619
Apraksts:

SIA "ALEGRO" ražotie koka izstrādājumi dzelzceļiem no egles, priedes un ozola koksnes - gulšņi, piesūcināti gulšņi, pārmiju brusas, tiltu brusas, šķelda, skaida, malka.

Mūsu faktiskā adrese: Lielvārdes iela 1, Rīga, LV-1006

SONORA Export, SIA

Ganību dambis 17A, Rīga LV-1045
STARPTAUTISKĀ DARBĪBA:

Zāģmateriālus un to produktus iepērkam un ražojam no kokiem, kas auguši Baltijas valstu (Latvijas, Lietuvas, Igaunijas) un Baltkrievijas bagātajos mežos. Savu produkciju eksportējam uz Eiropas Savienības valstīm - Lielbritāniju, Maķedoniju un Islandi. Uzņēmuma darbības laikā esam radījuši plašu sadarbības tīklu, kas ļauj mums operatīvi iegūt un sadalīt meža resursus. Piedāvājuma klāstā ir arī palešu kokmateriāli, dārza un žogu izstrādājumi, celtniecības kokmateriāli, jumta līstes, sastatņu dēļi, nolobīti stabi, kūdra un kūdras substrāti, kā arī malka.

Sēlijas mežs, SIA

"Dolomīts M" , Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5230
Apraksts:

 

SIA "Sēlijas Mežs" ir kokapstrādes uzņēmums. Galvenais darbības virziens ir frēzēto, egles vai priedes koksnes, dēļu dārza mājiņu ražošana. Mūsu mājiņas ir ar stabilu konstrukciju, gan klasisku, gan mūsdienīgu dizainu, kvalitāti un vieglu montāžu. Mājiņu sortiments nepārtraukti tiek papildināts, izstrādājot jaunus un pieprasītus mājiņu dizainus. Izstrādājam un ražojam mājiņas arī pēc klientu vēlmēm. Uzņēmums piedāvā arī kokmateriālus, gan neēvelētus zāģmateriālus celtniecībai, gan ēvelētus apdares dēļus, grīdas dēļus utt.

BCE, SIA, Kokmateriālu tirdzniecība

Viskaļu 78b, Jelgava LV-3008
Piedāvājam:: ✓ Zāģmateriālus; ✓ Apdares dēļus; ✓ C24 konstrukciju materiālu; ✓ Dēļus terasei, žogam vai grīdai; ✓ Granulas, kokskaidu briketes un skaldītu malku kurināšanai Par mums::

Mēs lepojamies, ka esam viens no lielākajiem zāģmateriālu un palešu piegādātājiem Eiropas Savienībā, Islandē, Norvēģijā. Mūsu ražotie un piegādātie materiāli ir augstākās kvalitātes. Īsākie piegādes termiņi pa sauszemi un jūru.

ACE Logistics Latvia, SIA

"Kargo k-1" , Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
"ACE Logistics Latvia" sniegtie transporta un loģistikas pakalpojumi: ✓ Gaisa transports ✓ Auto transports ✓ Jūras transports ✓ Dzelzceļa transports ✓ Muitas dokumentu noformēšana ✓ Preču pārvadājumu apdrošināšanas organizēšana Kravu apdrošināšana:

Uzņēmums piedāvā pilnu pārvadājumu apdrošināšanu. Ja preču vērtība pārsniedz pārvadātāja atbildības likmes, ir iespējams apdrošināties pret visiem riskiem vai arī noteiktā to grupām, piemēram, satiksmes negadījumiem, ugunsgrēkiem vai zādzībām. Ir iespējams noslēgt līgumu par vienreizējās polises (vienam pārvedumam) vai atvērtās polises (uz noteiktu laiku) saņemšanu. Piedāvātie apdrošināšanas noteikumu veidi ir ICC(A), ICC(B) un ICC(C). Sīkāka informācija mājaslapā.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tehnika: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Dārzkopības tehnika ✓ Komunālā tehnika ✓ Vides kopšanas tehnika ✓ Piemājas dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Kardāni ✓ Jauna tehnika noliktavā ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas ✓ Tehnika mežam

Eira Group, SIA, Mēbeļu ražošana, furnitūra, bīdāmās sistēmas Liepājā

Ādu 27, Liepāja LV-3401
Produkti:: ✓ Laminētas kokskaidu plāksnes (LKSP) ✓ MDF ✓ Finieris ✓ ISOPLAAT ✓ Lakotas augsta blīvuma kokšķiedras plātnes (HDF) ✓ Rokturi ✓ Galda virsmas ✓ Smart BOX vadotnes ✓ INDECO bīdāmās sistēmas ✓ Saplākšņu atgriezumi ✓ Finieris Laminēts ✓ OSB